BÖ 2010: Yılın En İyi 3. Blogu


2010 Blog Ödülleri Vestel Aile Blogları Kategorisi’nde yılın en iyi 3. blogu seçildik.

Hamileliğin 6.ayında eşim bir öğlen yemek arasında beni aradı ve dedi ki “Hastaneye yattım!” Bir an düşünemiyor insan, herhalde dedim kontrol günüydü? Yoo, olamaz atlamış olamam, tüm kontrollere beraber gidiyoruz. Apar topar gittim Florance’a. Doktorumuz Bülent Faka dedi ki “Erken doğum riski var bu gece buradasınız”…..35 gece geçti üstüne… Tam 35 gün aynı odada kaldık… 34. haftanın sonunda Nazlı doğdu.

İşte bu süreçte başladım okumaya, araştırmaya, yazmaya, yazdıklarımı bir blog’ta toplama kararı vermeye. Ve sonunda “biradambirbebek” çıktı ortaya.

Bir seneden fazla oldu. Gün geçtikçe ziyaretçi sayısı, okur sayısı arttı. Yazdıklarınızın okunduğunu bilmek çok güzel, onlara yorum almak. Hele birisi de çıkıp deyiverince ” Sizin blog’u çok beğendik, kategorisinde en iyi 3.blog seçtik, buyrun bu da ödülünüz.” İşte o zaman harika!!!

BÖ 2010 tören foto 1

BÖ 2010 tören foto 1

Blog ödüllerinde halk oylamasında bizi finale bırakan tüm oy verenlere, bizi 3.seçen jüriye, kategori sponsoru Vestel’e ve Blog Ödülleri ekibine teşekkürler.

BÖ 2010 tören foto 2

BÖ 2010 tören foto 1

Asıl teşekkür böcük kızım ve kızımızı 6.ayda doğurmaya çalışan ve bu blog’un oluşmasına sonsuz katkısı olan eşim İrem’e teşekkürler:)






Bunlara da bir bakın

About The Author

Detaylı ultrasonun yapılması ile başlayan alışveriş serüveni. Ufacık tulumlar, çoraplar….Evet baba oluyorum…. Son ayları sorunlu geçen hamileliğimiz, hamileliğin son 1,5 ayını hastanede geçirmemiz ve 34 haftalık 2240 gr olarak kucağımıza aldığımız küçük mucizemiz Nazlı’mız. Bu süreçte çok okudum bir çok konu araştırdım, baktım ki etrafta herşey annelere, babalara o kadar az şey varki. Ve biradambirbebek.com ‘u açmaya karar verdim. Bu bir blog, internet camiasındaki ilk ve tek bir baba tarafından açılmış blog değil ancak bir günlükten ziyade çok fazla doğru bilgi de içermesine çalıştığım bir blog. İstiyorum ki bu babalar için bir rehber olsun. Hislerimizi ve bilgilerimizi paylaşalım. Her şey anneler için etrafta, burası sadece babalar için. Dedik ya burası baba blog

Number of Entries : 409

Comments (13)

Leave a Comment

© 2012 Bir baba ve bebek arasındaki her şey

Scroll to top